Hur du kan omvandla ditt liv

Gratis ebok nedladdning

Denna gratis e-bok, Hur du kan omvandla ditt liv, tillgänglig i Epub- och Kindle-format, är en särskild gåva till alla från författaren, Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso. Han förklarar att den här boken passar särskilt bra för att moderna människor ska kunna hitta ren, varaktig lycka och inse den verkliga meningen med människolivet.

I introduktionen, säger han:

 

’Genom att utöva de instruktioner som presenteras i den här boken kan vi omvandla vårt liv från ett kvalfullt tillstånd till ett liv i ren och varaktig lycka. De här instruktionerna utgör vetenskapliga metoder för att förbättra vår mänskliga natur. Vi behöver alla vara goda, med ett gott hjärta, eftersom vi på så sätt kan lösa både våra egna problem och andras och göra människolivet meningsfullt. Alla levande varelser har samma grundläggande önskan – att vara lyckliga och slippa lidande. Till och med nyfödda barn, djur och insekter har denna önskan. Den har varit vår främsta önskan sedan tid utan början och den finns med oss hela tiden, även när vi sover. Hela livet strävar vi hårt för att uppfylla denna önskan.’

 

Geshe-la-tablet- phon

”De här instruktionerna utgör vetenskapliga metoder för att förbättra vår mänskliga natur.”

(Ingen registrering behövs)

Epub- och Kindle-filformat

Hur du kan omvandla ditt liv kan laddas ner gratis och är tillgänglig i ePub- och Kindle-format som går att läsa på PC, Mac, Android, iPhone, iPad, iPod, Windows Phone och de flesta andra mobila enheter.

Att ha den här värdefulla texten tillgänglig som e-bok innebär att du kan läsa den var du än är. Du kan också ha nytta av andra funktioner som e-bokläsare erbjuder, som att göra egna understrykningar och anteckningar. Några appar innehåller också ”läsa högt”-funktion.

 

För hjälp att ladda ner och installera din kostnadsfria e-bok, gå in på sidan Vanliga frågor.

                             (Ingen registrering behövs)

Råd för livet - Mejlprenumeration

Få inspirerande pärlor ur varje kapitel i Hur du kan omvandla ditt liv varje vecka för att hjälpa dig komma i gång att regelbundet träna ditt sinne.

 

Vi värnar om din integritet och din mejladress kommer inte att delas med tredje part. Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på ”säg upp”-knappen nederst på sidan på varje mejl eller genom att kontakta [email protected]